Σχολεία & εκπαιδευτικοί χώροι

Τα παράσιτα μπορούν να προσβάλουν οποιοδήποτε χώρο και τα σχολεία δεν εξαιρούνται από αυτό τον κανόνα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ασφάλεια των παιδιών, προτείνουμε λύσεις με γνώμονα την ελαχιστοποίηση της χρήσης χημικών μεθόδων και δίνουμε βάρος στην πρόληψη και όχι στην καταστολή του προβλήματος.

Δεν νοείται απολύμανση χωρίς να γίνουν ενέργειες καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών. Πιο συγκεκριμένα τα ποντίκια και πολλά από τα έντομα υγειονομικής σημασίας μεταφέρουν με το σώμα βακτήρια και ιούς στους χώρους. Με την καταπολέμησή τους ελέγχουμε τον πληθυσμό των εντόμων και των ποντικιών που είναι οι άμεσοι φορείς παθογόνων οργανισμών.

Οι εργασίες για την απεντόμωση πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο, παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα. Ο υπεύθυνος επιστήμονας, μετά το τέλος της εφαρμογής, υπογράφει τα εκδιδόμενα πιστοποιητικά όπως ορίζει η νομοθεσία. Οι χρησιμοποιούμενες μέθοδοι για την απεντόμωση των χώρων ή ο συνδυασμός τους εξαρτώνται από το είδος του εντόμου που πρέπει να καταπολεμηθεί και τις ανάγκες του χώρου στον οποίον καλούμαστε να παρέμβουμε. Ανάλογα με την περίπτωση χρησιμοποιούμε οικολογική μέθοδο ( τοποθέτηση εντομοπαγίδων, τοποθέτηση παγίδων σύλληψης τρωκτικών) ή χημικές μεθόδους όπως απεντόμωση με υπολειμματικό ψεκασμό, δόλωση με εντομοκτόνο τζελ, κλπ.

Όσο πιο έγκαιρα, τόσο πιο καλά

Εάν θέλετε να κάνετε απολύμανση σχολείο, παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο ή οποιαδήποτε εκπαιδευτική δομή τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με μία πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων όπως εμείς στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο και θα έχετε σύντομα την απάντησή μας.

Επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τις καθημερινές 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 6940560240.

για πράσινο σχολικό περιβάλλον

από την προσχολική ως την εφηβική ηλικία